The Crown Selection

The Crown Selection

november 9, 2018 Uncategorized 0

Op 25-11-2018 een optreden van The Crown Selection bij Orthinon, aanvang 15.00 uur

Wanneer je The Crown Selection boekt is de avond pas geslaagd als het publiek een gezellige avond heeft gehad en daar zorgt The Crown Selection dan ook voor. Een breed repertoire met zowel de actuele top40 hits maar natuurlijk ook hits van vroeger. Noem een muziekgenre en the Crown Selection is in staat om het te spelen. Hierdoor is The Crown Selection super allround en dus de perfecte band voor uw event. Deze band is gezellig, professioneel, top-entertainment en vooral kwaliteit.
Ook is de band werkzaam in Spanje, waar ze elk jaar optreden in Hotel Indalo Park, voor een internationaal publiek.

Voor info: Jan Kroon, sterkroon@hetnet.nl, 06-22447773